Advies voor een optimaal eindresultaat

Integriteit, duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons essentiële aspecten in het geven van advies tijdens inspectiewerkzaamheden gedurende uw project. Maar wat betekent kwaliteit als dit niet meetbaar is? Hier komen de adviseurs van Smolders SSO tot hun recht. Door de eisen en wensen van de opdrachtgever SMART te maken, wordt de opdracht en verwachting helder en concreet gecommuniceerd naar de applicateur of uitvoerder. 

 

“Half werk, daar geloven we niet in. Als we iets doen, dan doen we het in één keer goed.”

 

Meetcriteria voor inspectie

Door het stellen van de juiste vragen, kunnen we kwalitatieve, meetbare waardes definiëren. Op basis hiervan scheppen we een kader, dat zowel voor de opdrachtgever als voor de applicateur, aannemer en de inspecteur duidelijkheid oplevert. Hierin kan onder andere worden opgenomen:

Het ontwerp van een geschikt conserveringssysteem.
De test- of meetmethoden.
De acceptatiecriteria.

Aan welke normen en criteria het werk moet voldoen.

 

Een transparant en effectief proces

Bij Smolders SSO geloven we dat transparantie in een project noodzakelijk is om een optimaal eindresultaat te behalen. Dit uit zich in een effectief proces waarin we afspraken en criteria schriftelijk vastleggen, rapporteren en eventuele revisies helder en overzichtelijk communiceren naar de relevante partijen. Dit doen we door middel van onze tool E-Inspect.

 

Onze gecertificeerde adviseurs

Onze inspecteurs kunnen in iedere fase van uw project worden ingeschakeld. Idealiter vervullen zij echter in het voortraject al een adviesrol. Dit voorkomt dat na afronding van het project blijkt dat de opdrachtgever en de applicateur of aannemer toch niet op één lijn liggen. Onze breed en specialistisch opgeleide adviseurs denken graag met u mee over de invulling en uitvoering van uw project en voorzien u graag van advies over coatingtechnieken, materiaalkeuze en werkwijzen. 

 

Neem contact met ons op en leg uw vragen aan ons voor.

Advies gesprek met Smolders
Advies gesprek met Smolders
Advies gesprek met Smolders
Wilt u meer weten over Smolders SSO of over de mogelijkheden op het gebied van inspectie, advies en begeleiding op conserveringswerken? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug