E-Inspect, efficiënte rapportage bij coatinginspectie

Bij de inspectie en registratie van conserveringswerken is rapportage essentieel, maar ook lastig en tijdrovend. Smolders SSO heeft E-Inspect ontwikkeld, een softwareoplossing voor de coatingbranche. Hiermee kunnen inspectiebureaus en applicateurs snel, overzichtelijk, volledig en foutloos rapporteren volgens de geldende normen.

 

“Zolang alles volgens plan verloopt is er vaak nog geen noodzaak, maar gaat er iets mis, dan is het van belang om terug te kunnen vallen op volledige en foutloze rapportages.”

 

Kwalitatieve rapportage om op terug te vallen

De noodzaak van heldere, complete rapportage lijkt wellicht niet hoog, zolang alles volgens plan verloopt. Zodra er zich echter problemen voordoen, is het essentieel om terug te kunnen vallen op beschikbare gegevens. Om te voorkomen dat gegevens onjuist zijn, niet conform de normen zijn vastgelegd of rapportage u erg veel tijd kost, kunt u onze efficiënte E-Inspect tool gebruiken.

 

Tijdbesparend en transparant rapporteren

Wanneer u alle inspectiegegevens op de juiste manier in de E-Inspect tool invoert, bent u in enkele handelingen voorzien van een volledige rapportage, die voldoet aan de betreffende normen. Uitvoerders, inspecteurs en applicateurs voeren zelf direct hun meetgegevens in, zodat er altijd snel een actuele rapportage gedeeld kan worden, onderling en met de opdrachtgever.

 

Volgens formats of geheel op maat

Voor een volledige, foutloze, conforme rapportage kunt u gebruik maken van onze standaard formats die u uit verschillende modules kunt samenstellen, bijvoorbeeld:

constructie afwerking (ISO 8501-3);

reinheid van voorbehandelen (ISO 8501- 1, 2 en 4);

oppervlakte reinheid (ISO 8502-2,3,4,6 en 9);

ruwheid (ISO 8503-1, 2 en 5);

laagdikte (ISO 2808 en 19840);

hechtingstest (ISO 4624 en ISO 16276-1, 2);

 

Er zijn standaard uitdraaiformats beschikbaar, daarnaast kunnen we de rapportagetool inrichten voor een format op maat.

 

Heeft u vragen over E-Inspect, onze rapportagetool? Stel ze gerust.

Eindinspectie van de kwaliteit van coating
Eindinspectie van de kwaliteit van coating
Eindinspectie van de kwaliteit van coating
Wilt u meer weten over Smolders SSO of over de mogelijkheden op het gebied van inspectie, advies en begeleiding op conserveringswerken? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug