Uw coating kennispartner voor offshore toepassingen

Offshore installaties, zoals olieplatformen, krijgen behoorlijk wat te verduren door uitdagende omgevingsfactoren. Met name een corrosieve omgeving heeft flinke invloed op de degradatie van de toegepaste corrosiepreventie en hiermee op de levensduur van de assets. Heeft u een inspectie- en adviesbureau nodig voor een nieuwbouw offshore project of voor een bestaande installatie? Smolders SSO is uw gekwalificeerde kennispartner. We adviseren u bij:

de keus voor het meest geschikte verfsysteem;
het selecteren van een kwalitatief product en applicateur;
het aanbrengen van de coating met de juiste levensduurverwachting;
het vaststellen van de juiste onderhoudsfrequentie.

 

Uiteraard begeleiden, adviseren en inspecteren we binnen de vastgestelde normen die gelden voor uw specifieke toepassing.

 

 

“Het doel van de inspecties, uitgevoerd door onze professionals? Het optimaliseren van de kwaliteit van conserveringswerk, zodat het zo goed mogelijk binnen uw specificaties valt en de levensduur geoptimaliseerd wordt.”

 

Offshore olie & gas

Bij Smolders SSO werken we met deskundige, gecertificeerde inspecteurs in het bezit van de nodige offshore certificatie, waaronder ‘BOSIET OLF supplement’ en ‘Helicopter Underwater Escape Training, including EBS’. Zij inspecteren de oppervlaktebehandelingen van olie- en gasplatformen en controleren of deze voldoen aan de coatingspecificaties en geldende normen. Uiteraard voorzien onze inspecteurs u ook graag van advies. Hun brede kennis, ervaring en toewijding om een toegewezen project te doen slagen zijn groot en ze zijn zowel voor korte als voor langere (back-to-back) trips inzetbaar.

Coating opties offshore olie en gas
Coating opties offshore olie en gas
Coating opties offshore olie en gas
Wilt u meer weten over Smolders SSO of over de mogelijkheden op het gebied van inspectie, advies en begeleiding op conserveringswerken? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug