Professionele coating opleidingen

Samen met onze partner CPT Europe verzorgen de inspecteurs van Smolders SSO nagenoeg alle opleidingen op het gebied van oppervlaktebehandeling en corrosiepreventie. We bieden als opleider een uniek concept doordat:

 

de training speciaal op uw bedrijf en medewerkers wordt afgestemd;
we over een eigen opleidingscentrum met faciliteiten beschikken;
we aandacht aan de theorie besteden, maar in onze praktijkruimtes ook trainen op praktische vaardigheden (voorbehandelingscabine, metallisatiecabine en applicatiecabine);
we daarnaast ook on-the-job-training verzorgen, op uw locatie;
de opleidingen verzorgd worden door bevoegde instructeurs met diepgaande kennis en ervaring op het vakgebied.

 

Wilt u uw medewerkers volgens de geldende normen laten opleiden? Heeft uw bedrijf of project baat bij een training op maat? Neem contact met ons op.

Train the painter

Deze opleiding is opgedeeld in drie modules.
Module 1: handmatig aanbrengen van verf.
Module 2: handmatig en machinaal voorbehandelen (stralen).
Module 3: machinaal aanbrengen van verf (spuiten).

Meer informatie

Tradesman-certificaat

De trainers en instructeurs van Smolders SSO zijn bevoegd om uw medewerkers op te leiden tot een ‘Tradesman’ niveau, zoals gevraagd in NORSOK M-501 rev. 6 §10.2.2 en §10.2.3. Voor grote projecten vaak een vereiste of pre in de keuze van opdrachtgevers voor een applicateur.

Meer informatie

“Na afronding van de opleiding bezit uw werknemer voldoende vaktechnische kennis en vaardigheden om oppervlaktebehandelingen efficiënt en kwalitatief uit te voeren.”

Wilt u meer weten over Smolders SSO of over de mogelijkheden op het gebied van inspectie, advies en begeleiding op conserveringswerken? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug