Over Smolders SSO | Coatinginspectie & -advies

In onze overtuiging is kwaliteit geen toevalligheid, maar een keuze die bewust wordt gemaakt. Onze missie is dan ook om het kwaliteitsbesef in de markt, op het gebied van coating en corrosiepreventie, te vergroten. Hierbij focussen we ons op inspectie, advies en begeleiding betreffende materialen, werkwijzen, duurzaamheid en integriteit.

 

“Van achtbanen tot en met grote offshore-projecten, wij gaan uitdagingen graag aan.”

 

Hoe het ooit begon

Ruim 25 jaar geleden, begon Serviel Smolders sr. als zelfstandige in het klein onderhoud en schilderwerk van gebouwen. Na het behalen van zijn FROSIO-certificaat, mocht hij zich gecertificeerd coatinginspecteur noemen, wat de basis legde voor het hedendaagse Smolders SSO. Een aantal jaren geleden voegde Serviel jr. zich bij het bedrijf en samen met hun team, lieten ze het uitgroeien tot het meest toonaangevende, internationale coating inspectie- en adviesbureau.

 

Certificering en expertise

Onze expertise wordt krachtig onderbouwd door de vele certificeringen en specialistische opleidingen die onze inspecteurs genoten en behaald hebben. We hebben ons op deze manier ontwikkeld tot een autoriteit in de markt van conserveringswerken. Zo zijn we bijvoorbeeld nauw betrokken bij diverse (inter)nationale normencommissies (NEN, EN en ISO), voor welke we vanuit onze expertise vrijwillig diverse normalisatiewerkzaamheden uitvoeren.

Specialisten van Smolders SSO beschikken over de volgende certificeringen:

•    NACE Level 2 en 3.
•    FROSIO Level 3.
•    SSPC PCI level 3.
•    RMCI certified inspector.
•    IRATA (Rope Access).
•    CINI isolatie specialist.
•    STOPAQ Toezichthouder.
•    Beton onderhoudsdeskundige BV.
•    BOSIET HUET(offshore).
•    Full GWO (offshore).

 

Vanuit dit brede scala van diverse expertises verzorgen onze professionals tevens trainingen en opleidingen (op maat) voor applicateurs.
Het team van Smolders SSO staat voor u klaar

 

In ons team staat er altijd iemand klaar om de telefoon op te nemen en uw vragen te beantwoorden. Onze inspecteurs zijn zowel breed als specialistisch opgeleid, we helpen u dan ook graag bij de meest complexe vraagstukken. Sterker nog, het meeste plezier hebben we in ons werk wanneer we al onze kennis moeten inzetten voor een gedegen advies op maat. 

 

Wilt u iets aan ons voorleggen? Neem gerust contact op.  

 

Serviel jr Smolders

Frosio level 3 inspector No.6025
SSPC PCI Certified-Level 3 ID#76785
RMCI Registered Marine Coating Inspector No.100
Beton onderhoudsdeskundige BV (BOK)


Wilt u meer weten over Smolders SSO of over de mogelijkheden op het gebied van inspectie, advies en begeleiding op conserveringswerken? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug