Uw coating kennispartner voor offshore toepassingen

Offshore installaties, zoals windmolens, krijgen behoorlijk wat te verduren door uitdagende omgevingsfactoren. Met name een corrosieve omgeving heeft flinke invloed op de degradatie van de toegepaste corrosiepreventie en hiermee op de levensduur van de assets. Heeft u een inspectie- en adviesbureau nodig voor een nieuwbouw offshore project of voor een bestaande installatie? Smolders SSO is uw gekwalificeerde kennispartner. We adviseren u bij:

de keus voor het meest geschikte verfsysteem;
het selecteren van een kwalitatief product en applicateur;
het aanbrengen van de coating met de juiste levensduurverwachting;
het vaststellen van de juiste onderhoudsfrequentie.

 

Uiteraard begeleiden, adviseren en inspecteren we binnen de vastgestelde normen die gelden voor uw specifieke toepassing.

 

 

“Het doel van de inspecties, uitgevoerd door onze professionals? Het optimaliseren van de kwaliteit van conserveringswerk, zodat het zo goed mogelijk binnen uw specificaties valt en de levensduur geoptimaliseerd wordt.”

 

Offshore wind

Onze offshore inspecteurs zijn naast BOSIET ook full GWO-gecertificeerd. Dit maakt hen geschikt voor het uitvoeren van nieuwbouw- en onderhoudsinspecties van windmolenparken op zee. Voor werk op hoogte of andere moeilijk bereikbare werkplekken zetten we onze Rope Access specialist in.

 

Op zoek naar een vakkundige kennispartner op het gebied van conserveringsoplossingen binnen de offshore sector? Neem contact op met Smolders SSO.

Offshore wind en olie oplossingen
Offshore wind en olie oplossingen
Offshore wind en olie oplossingen
Wilt u meer weten over Smolders SSO of over de mogelijkheden op het gebied van inspectie, advies en begeleiding op conserveringswerken? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug